Friday, 3 June 2011

Sayanggg telinga i masuk angin...



Macam pelik entri kali ni. ada ke telinga masuk angin... tapi ini la situasi yang jadi kat saya dalam 2,3 hari ni... sebenarnya bukan masuk angin tapi macam ada bunyi angin dalam telinga... bunyi akan lebih jelas kalau waktu pagi. ingat perasaan je lebih tapi makin menjadi2 pulak. apa lagi... mengadu je la kejenya... apa nak buat, husband jauh. so kena la report kat dia kalau ada yang tak kena masa mengandung nih. Bila dah selesai mengadu, dia pun melakukan siasatan tentang penyakit baru saya nih. menurut info dari internet, situasi ni mmg biasa bagi orang yang mengandung. ada gangguan pada aliran darah dari telinga ke otak.. lebih kurang mcm ni la penjelasan dia. tiba2 saya panik... Haaa i ada masalah otak ke??? haha lucu pulak bila baca balik history kat chat room tu. ye la... mcm serius je bunyi nye "gangguan aliran darah" mesti la "fanik"... hehe.. Tapi dah lega sbb husband cakap keadaan ni hanya sementara... kena sabar bebanyak.



Kalau ada sesiapa yang penah alami situasi ni, boleh la share... tq...





2 comments:

  1. salam... saya orang taiping.. yang SP tu husband.

    ReplyDelete