Tuesday, 9 July 2013

Terkini: Baju Melayu Kain T-shirt

Salam Ramadan untuk semua. Nampaknya esok masuk la bulan Ramadan yang sangat kita nanti2kan. Ok ok sebelum saya bercerita dengan lebih lanjut tentang persiapan Ramadan ni. Saya nak share sikit tentang cerita hari raya... haha baru nak puasa dah cerita pasal hari raya. bukan apa, selalunya bila menjelang je musim perayaan ni, rasanya bagai tak lengkap kalau tak beli baju raya.  Bagi ibu bapa macam saya dan kawan2 yang lain, sudah tentunya keperluan anak sangat la diutamakan. Kalau boleh semua nak baru.

Bercerita tentang Baju Melayu, mungkin sudah ada yang tahu atau mungkin tak tahu di mana Baju Melayu Cotton T-Shirt menjadi pilihan semua ibu bapa untuk jejaka2 mereka yang berusia dari lahir hingga la umur 10 tahun. Kenapa?? ini kerana material nya yang selesa dan sesuai untuk kanak2 yang aktif. Jadi bila berpeluh tu takde la asik nak tukar baju, Kesudahanya baju melayu tu dipakai hanya di pagi raya. Jadi, Baju Melayu Cotton Tshirt ni la penyelesaianya... Dah la selesa malah pembelian yang berbaloi kerana lepas je musim raya, baju tu boleh dijadikan baju tido yang selesa dan tidak terperuk je dalam almari.

Saya memperkenalkan rangkaian Baju Melayu Kain Tshirt yang terhangat di pasaran Untuk Maklumat Lanjut Sila ke blog Bintang Collection atau LIKE Facebook kami Bintang Collection

Sekian
 

2 comments:

  1. Replies
    1. Color Hitam xde... Apa yang kat atas tu je yang ada buat masa sekarang.

      Delete